Renovering

Renovering

Ska du utföra en traditionell renovering av din bostad kan du anlita våra duktiga och erfarna snickare som utför allt inom snickeri i Insjön. Då kan du vara säker på att arbetet utförs professionellt och med högsta kvalitet. Om du vill få hjälp med att renovera ett kök, renovera klassiska trälister eller bygga platsbyggd inredning kan du kontakta oss på Oggson Montage. Våra hantverkare kan hjälpa dig med allt från planering till utförandet då det kommer till alla typer av snickerier i din bostad.

 

Anlita vårt snickeri i Dalarna för din renovering

Oggson Montage är ditt lokala byggföretag som du vänder dig till om du vill få hjälp med finsnickeri i Dalarna med högsta kvalitet. Våra skickliga och erfarna hantverkare kan bidra med inspiration samtidigt som de är kreativa och flexibla vilket gör att de finner lösningar för alla dina behov.

 

Vi utför arbeten åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, byggföretag, butiker och restauranger som vill få platsbyggd inredning eller specialanpassade möbler. När du anlitar oss för din renovering får du en personlig touch på din inredning, helt utifrån dina önskemål och behov.


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss när du behöver en specialdesignad lösning!

Om du vill få hjälp av ett finsnickeri i Dalarna för ditt inredningsprojekt kan du använda formuläret för att boka ett möte. Vi kan då diskutera ditt projekt och lämna råd kring din nya inredning.