Vårt finsnickeri i Dalarna förklarar vad platsbyggd inredning är

När utrymmet inte räcker till eller då du vill skapa en unik personlig atmosfär i ditt hem kan du anlita vårt finsnickeri i Dalarna som hjälper dig med att skapa platsbyggd inredning för din bostad. Här kan du läsa mer om vad platsbyggd inredning är.

Alla har vi säkert stött på problemet att det finns utrymme till förfogande men att det inte räcker till för att ställa dit möbler med standardmått, som exempelvis i en hall. Det kan lösas det genom att möblera med platsbyggda möbler som du designar själv utifrån det utrymme som finns tillgängligt. Efter att du har tagit fram en skiss kan du vända dig till vårt snickeri i Insjön som har snickare som är specialister på finsnickeri i Dalarna som bygger dina designade möbler. Vill du få hjälp med platsbyggd inredning kan du kontakta oss på Oggson Montage som är proffs på finsnickeri i Dalarna.

 

Sätt personlig prägel på ditt hem

Många vill göra sina hem mer personliga och kanske även ha en unik inredning som man inte hittar hos någon annan. Det kan vara att man vill skapa en egendesignad tv-bänk som inte bara är snygg utan även har utrymme för all den utrustning som du vill placera där. Kanske man vill ha en hallmöbel där man kan sitta och ta på sig skorna men som även har smidiga förvaringsfack. I princip går all inredning i ett hem att få platsbyggd helt utifrån din personliga design och de behov som finns. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

 

Vad kännetecknar en kunnig finsnickare

Att tillverka platsbyggd inredning kräver tålamod men även att man är lösningsorienterad så att man på ett kreativt sätt finner smarta lösningar för mer avancerade projekt. En finsnickare besitter också en stor kunskap kring det material som de arbetar med. För att bli en skicklig finsnickare behöver man vara kreativ och ha ett öga för form och design men framför allt krävs det erfarenhet. Om du väljer att anlita våra finsnickare för ditt projekt kan du vara trygg med att du får din platsbyggda inredning byggd med högsta kvalitet.

 

Fördelar med platsbyggd inredning

  • Du bestämmer själv form, utseende, färg, utförande och funktion för din inredning.
  • Ditt hem får en personlig prägel med en unik inredning.
  • Du kan skapa möbler för utrymmen som du annars inte kan använda standardmöbler i, som exempelvis under en trappa.
  • Din platsbyggda inredning kan byggas utifrån din fastighets vinklar, över eller under fönster eller som en naturlig del av din bostads befintliga interiör.

 

Anlita vårt finsnickeri i Dalarna för din inredning

Om du vill få hjälp med finsnickeri i Dalarna kan du vända dig till oss på Oggson Montage som är ett snickeri i Insjön som utför tjänster åt privatpersoner och företag. Du kan använda vårt formulär på sidan för att boka ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera ditt projekt och även bistå med fri konsultation. 

Kontakta oss när du behöver en specialdesignad lösning!

Om du vill få hjälp av ett finsnickeri i Dalarna för ditt inredningsprojekt kan du använda formuläret för att boka ett möte. Vi kan då diskutera ditt projekt och lämna råd kring din nya inredning.