Fem exempel på platsbyggd inredning från ett snickeri i Dalarna

Behöver du hjälp med att tillverka specialdesignad inredning kan du vända dig till ett professionellt snickeri i Dalarna. Våra skickliga snickare utför alla typer av platsbyggd inredning med högsta kvalitet. Här finner du 5 exempel på platsbyggd inredning som vi kan bygga åt dig.

Vill du skapa en mer personlig hemmiljö eller har du behov av skräddarsydd inredning är platsbyggd inredning ett alternativ för dig. Platsbyggd inredning byggs direkt på plats utifrån en framtagen skiss eller ritning som du själv har tagit fram. Att tillverka platsbyggd inredning kräver en stor kunskap om finsnickeri, design och det material som man ska arbeta med. Därför är det tryggast att anlita ett snickeri i Dalarna som har snickare med kunskap och erfarenhet inom finsnickeribranschen. Om du vill få hjälp med platsbyggd inredning kan du kontakta oss på Oggson Montage som är specialister på finsnickeri i Dalarna.

 

Vårt snickeri i Dalarna kan hjälpa dig med platsbyggd inredning

När du anlitar vårt snickeri kan vi specialtillverka din inredning för ditt hem så att du får en mer personlig interiör. Vi kan hjälpa dig med allt från inspiration och ta fram underlag till utförandet av din inredning. Nedan finner du fem exempel på platsbyggd inredning som vi kan hjälpa dig med.

 

 • Platsbyggda garderober
  Med hjälp av platsbyggda garderober kan du nyttja utrymmet i ditt sovrum maximalt. Du kan själv bestämma form, utseende och funktion så att du får garderober som är både personliga men också funktionella.

 • Bokhyllor med en personlig design
  Har du ett begränsat utrymme för din bokhylla eller tvärtom ett mycket stort utrymme kan du bygga en specialdesignad bokhylla som uppfyller alla dina behov. Vi kan hjälpa dig med designa din platsbyggd bokhylla i valfritt träslag.

 • Specialbyggd köksinredning
  Vill du sätta en personlig prägel på din köksinredning eller bor du i en äldre fastighet vilket gör det svårt att hitta köksinredning? I ett kök finns det oändliga möjligheter att anpassa inredningen så att den både ger köket en trivsam atmosfär men också ökad funktionalitet.

 • Smarta förvaringsutrymmen
  Vill du kunna använda utrymmet under exempelvis en trappa i bostaden kan du bygga ett platsbyggt förvaringsutrymme som följer trappans form men samtidigt ger dit gott om plats för förvaring.

 • Platsbyggda möbler för trånga utrymmen
  Har du inrett en vind eller vill du skapa möbler som följer husets vinklar kan vi hjälpa dig med platsbyggda möbler för dina trånga utrymmen.

 

Kontakta vårt snickeri i Dalarna för fri konsultation

Oggson Montage är ett snickeri i Insjön vars medarbetare har varit verksamma inom finsnickeri i hela Dalarna under många år. Det gör att våra snickare är lösningsorienterade, flexibla och kreativa. Vi utför tjänster åt bland annat privatpersoner, företag och fastighetsbolag i Dalarna med omnejd. Du kan använda vårt formulär för att boka ett kostnadsfritt möte där vi kan lyssna på dina önskemål och bistå med fri konsultation.

Kontakta oss när du behöver en specialdesignad lösning!

Om du vill få hjälp av ett finsnickeri i Dalarna för ditt inredningsprojekt kan du använda formuläret för att boka ett möte. Vi kan då diskutera ditt projekt och lämna råd kring din nya inredning.