Ett snickeri i Insjön med fokus på finsnickeri

Har du en äldre fastighet där det är svårt att använda sig av standardmått för inredning och möbler eller vill du sätta din egen personliga touch på din inredning? Då kan du vända dig till vårt snickeri i Insjön. Läs mer om platsbyggd inredning här.

När det dags för att renovera din bostad eller vill modernisera din bostad och samtidigt passa på att designa din egen inredning finns det mycket inspiration att hitta på nätet. Många väljer att själva designa sin egen inredning för sin fastighet vilket sätter en personlig prägel i hemmiljön. Det kan också finnas praktiska skäl till att man vill ha en platsbyggd inredning som exempelvis om man har en äldre fastighet där inredning och möbler av standardmått inte passar in. Om du vill få hjälp med att tillverka platsbyggd inredning kan du kontakta oss på Oggson Montage som är ett snickeri i Insjön.

 

En stor del av din inredning går att få platsbyggd

Oavsett om du vill ha platsbyggd inredning utifrån en egen personliga design eller för att standardinredning helt enkelt inte går att anpassa till ditt hem kan du vända dig till vårt snickeri i Insjön för konsultation. Vi kan bistå med inspiration, framtagande av underlag och utförandet av din designade inredning. Vi kan bland annat göra platsbyggda garderober, bokhyllor, förvaringsplatser och köksinredning. Vi kan dessutom hjälpa dig med platsbyggda möbler till exempelvis en inredd vind där utrymmet är begränsat.

 

Arbetsprocessen för platsbyggd inredning och möbler

I vanliga fall tar du fram ett underlag för den inredning eller möbel som du vill få platsbyggd, exempelvis genom att göra en skiss eller någon form av ritning. Om du vill kan du få hjälp med att ta fram underlag och även råd kring träslag och andra detaljer. Efter att det finns ett underlag kan vi göra en bedömning och lämna en offert med ett rättvist pris.

 

Vi utför sedan arbetet på plats utifrån ditt underlag och med det material som du vill använda. Det finns inga begränsningar för vad vi kan hjälpa dig med utan så längre utrymmet finns kan vi bygga alla möjliga typer av platsbyggd inredning och möbler.

 

Vårt snickeri i Insjön är proffs på platsbyggd inredning

Oggson Montage är ett snickeri i Insjön som utför alla typer av snickeriarbeten som exempelvis platsbyggda möbler, inredning eller finsnickeri i Dalarna. Våra skickliga snickare utför tjänster åt privatpersoner, fastighetsbolag, butiker, restauranger och andra typer av företag som vill få hjälp med platsbyggd inredning. Om du vill få hjälp med finsnickeri eller med platsbyggd inredning kan du använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt möte. Då kan vi inspektera ditt projekt, lyssna på dina önskemål och bistå med konsultation. 

Kontakta oss när du behöver en specialdesignad lösning!

Om du vill få hjälp av ett finsnickeri i Dalarna för ditt inredningsprojekt kan du använda formuläret för att boka ett möte. Vi kan då diskutera ditt projekt och lämna råd kring din nya inredning.