Platsbyggd inredning

Platsbyggd inredning

Om du äger en äldre fastighet eller har en fastighet med många vinklar och vrår är du säkert redan medveten om att det är svårt att möblera med standardmöbler. Det kanske även är så att de möbler som du egentligen vill ha inte heller finns att köpa i butik. Då kan du vända dig till ett finsnickeri i Dalarna som kan hjälpa dig med att bygga platsbyggd inredning vilket innebär att du kan få en möbel helt utifrån din egen design och behov.

 

Om du vill få hjälp med platsbyggda möbler och inredning kan du kontakta oss på Oggson Montage som har skickliga hantverkare som utför finsnickeri i Dalarna.

 

Vårt snickeri i Dalarna hjälper dig med platsbyggd inredning

Oggson Montage är ett snickeri i Dalarna som utför snickeriarbeten och renoveringar. Våra hantverkare har en lång erfarenhet inom branschen vilket gör att vi är lösningsorienterade, kreativa och flexibla. Om du vill få hjälp med platsbyggd inredning som exempelvis en säng, köksinredning, garderober eller bokhyllor kan vi hjälpa dig med helt utifrån dina önskemål och med högsta kvalitet.


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss när du behöver en specialdesignad lösning!

Om du vill få hjälp av ett finsnickeri i Dalarna för ditt inredningsprojekt kan du använda formuläret för att boka ett möte. Vi kan då diskutera ditt projekt och lämna råd kring din nya inredning.