Finsnickeri

Finsnickeri

Finsnickeri är ett hantverk där man skapar exempelvis inredning eller möbler i trä. När du vill få hjälp av oss med att utföra finsnickeri i Dalarna utgår vår snickare dels utifrån dina önskemål och visioner om det som ska formas men också utifrån de förutsättningar som råder. Våra finsnickare är ofta anlitade i samband med att man ska bygga inredningar i äldre bostäder där standardmått inte fungerar. Om du vill få hjälp med att bygga platsbyggda möbler eller inredning kan du kontakta oss på Oggson Montage som har hantverkare som är proffs på finsnickeri.

 

Vi utför finsnickeri i Dalarna

Oggson Montage utför finsnickeri i Dalarna åt privatpersoner, fastighetsbolag och företag inom ett flertal olika branscher. När du vill bygga egendesignad inredning eller dina egna möbler kan du vända dig till oss som har stor erfarenhet inom snickeri i Insjön med omnejd. Vi kan hjälpa dig med platsbyggd inredning som exempelvis garderober, sänggavel, köksinredning, sängar eller bokhyllor. Inredning och möbler tillverkas i det träslag som du önskar och med den utformning som du vill ha. Vi kan också utföra skräddarsydda snickeridetaljer som lister, socklar, fönsterbrädor och mycket annat.


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss när du behöver en specialdesignad lösning!

Om du vill få hjälp av ett finsnickeri i Dalarna för ditt inredningsprojekt kan du använda formuläret för att boka ett möte. Vi kan då diskutera ditt projekt och lämna råd kring din nya inredning.